Roštejn 07/2007

     Historické společenství ohně a šermu Ad Infinitum pořádalo dne 15. července 2007 středověké hry na hradě Roštejně. Na celý den byl připraven bohatý program. Při vystoupení Právo útrpné (Svobodní páni z Jihlavy) si diváci mohli osahat mučící nástroje, Rytíři země zubra předvedli rytířské souboje, Ad Infinitum hospodskou šarvátku, Daemeon Ignis ukázku kejklířského umění. O loutkovém divadélku a středověké hudbě ani nemluvím. Největší podívanou byla bitva – Přepadení hradu. Šermíři se činili a nádherná přírodní scéna dokreslila celkový dojem.
     Pro soutěživé byly připraveny turnaje o gotický pohár. V přetlačování na kládě získal první místo Jaryn a v lukostřeleckém mu uniklo jen o vlásek. V rytířském turnaji se do první trojice probojoval spolu se Sunarem. Radost z vítězství Sunyho trochu zkalilo Jarynovo zranění hlavy a spěšný odjezd do nemocnice na šití.
     Celý program uzavřela velkolepá ohňová šou Ad Infinitum.

více na stránkách http://www.adinfinitum.cz  Fotogalerie 2007-07-15 Bitva Roštejn KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 
Štítky: