Brno Modřice 06/2011

V sobotu dne 4. června 2011 od 9.00 hodin probíhal v areálu „Pod Kaštany“ v Modřicích „Den dětí“, který pořádalo město Modřice ve spolupráci s Mysliveckým sdružením Modřice a SDH Modřice. Dopolední program byl plný her a soutěží (střelba ze vzduchovky, skákací hrad, laserová střelnice). Pro případ deště pořadatelé vystavěli obrovský stan, který ale sloužil jako úkryt před neúprosným sluncem, přeháňky naštěstí Modřice těsně minuly.

My jsme přijeli pobavit děti odpoledne. Nejprve jsme zaimprovizovali krátkou scénku o pronásledování zlodějů a potom nechali děti, ať se vyřádí dosytosti s mečem nebo lukem v ruce. Naštěstí už dětí nebylo tolik, jako dopoledne. Vyčerpání z vedra a boje bylo totiž na hrdinně prohrávajícím Srnečkovi znát.

Fotogalerie 2011-06-04 Vystoupení Modřice oloupíme kudy ti zlodějí utekli? nežaluju, ale hlásit se to musí :-) aspoň něco nee, já nejsem ten lupič :-) jsem na stopě a zdrhat jak tohle dopadne? na zteč! boj šikovně se prosmýknout s lanem a spoutat v zajetí v pozadí souboj neznáme se odněkud? souboj úsměvy jako odměna kdo chce šermovat? :-) někdo si na Srnečka troufl sám někdo s pomocí Ruma lukostřelba uf, kolik těch dětí ještě? Rumo to s děckama umí lukostřelba - Gothmog a Skalpel lukostřelba - pomáhá Calithea vedroooo Benjamin a Srneček zásah

 
Štítky: