Roštejn 08/2006

     SHŠ a fireshow D.O.M. Polná spolu s Muzeem Vysočiny Jihlava pořádaly ve dnech 11.-12. srpna 2006 Hradní slavnosti na hradu Roštejně (u Telče). 
     My jsme sem jeli v první řadě pogratulovat našemu kamarádovi Medvědovi (shš Soldat) k velké životní události – svatbě se svou milou Janou. V předvečer proběhla bitva a hlavně se hodně popíjelo, debatovalo a vyzývalo na duely. 
     Nedělní počasí bylo notně uplakané, svatebčané lehce nervózní z průtahů v programu. Nejdůležitější událostí dne byla bitva, ve které jsme pomohli Medvědovi získat zpět z rukou zlosyna svou snoubenku, se kterou se potom v hradní kapli mohl beze strachu oženit. A pak už jsme se rozloučili se všemi známými a ujížděli zpět do Brna za malou Benjamin.

více na stránkách http://www.d-o-m.cz
a stránkách http://soldat.bigsun.cz 
Fotogalerie 2006-08-11 Bitva Roštejn KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 
Štítky: