Brno Integra 06/2006

     Posledním týdnem v měsíci červnu končí na každé škole hektické období sbírání známek a zkoušení. Na Speciálním soukromém gymnázium Integra si tento měsíc spojují také se Zahradní slavností, která se již stala symbolem důstojného rozloučení se se školním rokem. Každoročně se sejdou na zahradě školy rodiče, studenti – bývalí i ti současní, učitelé a další příznivci Integry, aby si mohli popovídat a společně zavzpomínat. I my jsme letos (29.6.2006) stejně jako vloni přišli se svou troškou do mlýna a předvedli jsme zde vystoupení mečem i ohněm.
     „Gymnázium Integra v Brně Líšni vzniklo v roce 1992 jako výsledek ojedinělého projektu. Zřizovatelé Integry přišli s myšlenkou společného života a vzdělávání studentů s jakýmkoli postižením a studentů bez něj. Nikoliv vedle sebe, ale spolu. Vzájemná tolerance, respektování potřeb druhého člověka, úcta – to jsou zásady, které zcela přirozeně vyzařují z myšlenky integrace.“   (foto Ivo Šikula + Hanuman)

více na stránkách http://www.integra.cz  Fotogalerie 2006-06-29 Vystoupení Brno Integra OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 31_08.jpg 31_09.jpg

 
Štítky: